PT-online

För mig är det viktigt att du når dina mål!

 

 

 

Du börjar med att fylla i ett frågeformulär där du svarar på frågor gällande din kost, träningsbakgrund och träningsmål. Sedan skriver du en kostdagbok i ca 1 veckor – ett effektivt och bra sätt att se vad man verkligen får i sig.

 

Du väljer själv en träningsperiod och betalar i förskott. Du kan betala för en eller flera månader i taget. Så fort fakturan är betald sätter vi igång på allvar! Du kan avsluta efter din avtalade träningsperiod är slut eller fortsätta så länge du behöver min coaching. Inga pengar återbetalas.

 

Under tiden du har pt online är jag tillgänglig för dig via mail måndag till fredag och du får alltid dina frågor besvarade. Det är bra att återkoppla i slutet av varje träningsvecka med en uppdatering över hur det går.

 

Det spelar ingen roll om du inte har tillgång till ett gym. Då jag har specialgjorda träningsprogram utgår för både gymträning och hemmaträning. För att få ut max av mig som PT råder jag mina kunder att köpa hem ett par hantlar samt en kettlebell. (Vikterna varierar beroende på dina förutsättningar).

 

Köp din första månad via min butik: superset.se/butik

Copyright © All Rights Reserved