Testimonial

 

Så här säger några av mina kunder

 

 

Anna Roos:

Tack vare Danijela och hennes träningsprogram som jag följt har jag blivit både starkare och uthålligare. Precis vad jag ville. Jag ville även gå ner några kilo i vikt. Att jag bara gått ner drygt 1,5 kilo har jag mig själv att skylla. Jag vet att mitt kosthåll kan bli bättre. Dock har jag minskat nio centimeter i midjan, vilket är kul. Skillnaden utseendemässigt är inte jättestor men jag känner mig ”tightare” och tycker att det syns. Jag har förbättrat mig i allt! Jag har ökat alla vikter och från att bara ha promenerat kan jag nu springa 5 km utan problem. Detta var den kickstart jag ville ha och nu är det bara att kämpa vidare.

 

Jenny Aro:

Det är verkligen med spänning jag öppnar upp träningsplanen från Danijela varje vecka, även denna gång säger jag – wow det ser tungt ut men det ska bli så sjukt kul!

 

Jag hade tappat motivationen för min viktnedgång men framför allt tappat gnistan till träningen – allt kändes likadant och helt ärligt inte så vidare kul längre.

Så när jag fick mitt första program så kändes det otroligt kul! Precis vad jag behövde! Tror att alla som hamnar i en sådan svacka kan behöva din inspiration och positiva push, för man kan inte bli annat än taggad till att köra 110%. Det som varit det allra bästa med detta program är att varje vecka fått nya pass anpassade för mig. Att på söndag kväll få läsa igenom kommande veckas pass har varit som rena rama julaftonen för mig :) Att även få hjälp med att hitta rätt tänk gällande maten har varit riktigt bra.

 

Nina Eremar:

Efter bara 4 veckor kände jag skillnad i kroppen. Jag körde 5 dagars träning per vecka med Danijelas roliga och fokuserade program med nya utmaningar varje vecka. Danijela ger mig redskapen att förändra min kropp och hälsa, men det är jag som håller i nyckeln för att det ska fungera!

Programmen är jobbiga och man får alltid youtube-klipp som visar hur övningen ska se ut och har man frågor finns Danijela där för att reda ut begreppen!

För mig har det varit skönt när man får programmen, som en spark i rumpan, och sedan har jag en frihet att kunna göra dem när jag själv vill och kan!

 

 

Monika Lichuge:

Trots all dramatik och förkylningar hit och dit har detta varit den roligaste träningen jag utfört i hela mitt liv. Jag är jättenöjd med mina resultat. Jag har 27 i jeans nu goddammit! Har jag inte haft sen mellanstadiet.

Jag har lagt på mig mer muskler samtidigt som jag har gått ner i vikt vilket känns otroligt bra. Jag har blivit mycket starkare också, och lyckats genomföra övningar och träningspass som jag aldrig trodde jag

skulle klara av. Har mitt första träningspass färskt i minnet när det kändes som om jag skulle dö. Nu hade jag orkat det lätt som en plätt. Jag vill säga stort tack till Danijela som haft tålamod och peppat mig genom det här.

Copyright © All Rights Reserved