Om Mig

Jag har pysslat med idrott i hela mitt liv. Jag absolut älskar att träna och skulle inte kunna tänka mig ett liv utan det! Jag är licensierad personlig tränare, gruppträningsinstruktör och coach. I över 20 år har jag arbetat professionellt med träning och hjälp människor förbättra sin livsstil och nå sina mål!

 

2006-2008 drev jag mitt eget boxningsgym i Sydney-Australien. Det var en underbar känsla att få stå på helt egna ben!

 

Efter mitt första barn flyttade jag till Sverige igen och började arbeta på Sats i Stockholm. Mycket har hänt sedan dess och även fast jag fortfarande håller klasser och tränar kunder på Sats, driver jag även mina egna företag. Jag älskar att ha många bollar i luften!

 

Efter mitt andra barn specialiserade jag mig inom mammaträning och har hjälpt många mammor att komma i form igen. Mina barn betyder allt för mig och dom gör mig till en bättre människa!

 

 

 

 

 

 

När jag fyllde 40år hade jag som mål att vara i mitt livs form. Min 40-års dag firade jag med att åka till Thailand och träna Muay thai 4 timmar om dagen i två veckor. Tyvärr drog jag på mig skador som gjorde att "mitt livs form" fick vänta".

 

2014 satte jag ribban ännu högre och ställde upp i två stora tävlingar. Decembercupen där jag tävlade i Athletic fitness och Luciapokalen i bodyfitness.

2015 skruvade jag upp träningen ytterligare och

kammade hem ett SM guld i Athletic Fitness!

 

 

Det är aldrig försent att förverkiga drömmar eller mål. Man har bara ett liv så passa på att lev det fullt ut!

 

 

Svensk mästare i Athletic Fitness 2015

Att träna är inte bara en hobby

det är en livsstil!

Copyright © All Rights Reserved